• Arama
  • Hakkımızda

• digital aciiill yardımmmmm:(((((

Yetkili: Admin, killers, adobem, bAbA_aLi, rkalkan

digital aciiill yardımmmmm:(((((

İleti peliin 07:52 26-Ocak-2008

cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiiden,fujifilm finepix z5fd nasıl bi makina tavsiye edermisinz,yoksa onun yerine canon ıxus 75 mi yada nikon coolpix p4 mü alayım yada sizin tavsiye etceğiniz bişe varmı. amatör olarak çekim yapcam ama bi türlü karar veremiyorum. bu makinaların almışken iyisini almak makbul ise para ödemeyede razıyım ama amatör bi kullanıcının işini herşey görür dermisiniz
    bide forum sitesi süüüper olmuşş,tavsiyeleriniz yazdıklarınız okuyorum inanılmaz faydası oluyor,emeğiniz ve ayırdığınız vaktiniz için koocaman teşekkkürr
    peliin

Re: digital aciiill yardımmmmm:(((((

İleti rkalkan 11:09 26-Ocak-2008

Fuji nin geçmişte de birçok ürününü deneme şansım oldu hem amatör hemde profesyonel. Fakat fuji bana göre digital fotoğraf makinelerinde çok başarılı değilde orta düzey kalite elde edilelecek bir marka. Seçtiğiniz ürün şık görünmesine rağmen, lensi içi kısma sıkıştırılılmış ve küçültülmüş bu da CCD boyutunun oldukça küçük olduğu anlamına gelir. Tasarımına bakaran oldukça şık tarz ürünlerden denilebilir fakat yine tasarımından teknik olarak fotoğraf kalitesinden fedakarlıkda bulunulmuştur denilebilir. Karar sizin.
    Dturk.Com
    Dijital Teknoloji ve Donanım Forumları
    Kullanıcı avatarı
    rkalkan
    Forum Yöneticisi
    Forum Yöneticisi

Dijital Fotoğraf Makineleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir