• Arama
  • Hakkımızda

• Kodak Z700

Yetkili: Admin, killers, adobem, bAbA_aLi, rkalkan

Kodak Z700

İleti pilot 16:45 07-Aralık-2006

bilgisi olanlar veya kullananlar yahut araştıranlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.bu makineyi almayı düşünüyorum tek düşündüren yanı ekranı küçük gibi geldi bana.ama büük bi sorun olduğunu sanmıyorum.yoksa sorun mu??:)
    pilot

İleti rkalkan 21:52 07-Aralık-2006

Anladığım kadarı ile bu makineyi 2. el olarak almayı düşünüyorsun, çünkü sıfır olarak piyasada göremedim.
    Kodak bu üründen sonra üst modeller çıkardı ve oldukça gelişmiş özelliklere sahip . Bu ürün her ne kadar SLR tarzı sınıfında görünsede (bazı internet sitelerinde öyle görünüyor) kesinlikle değil. Amatör bazda bir fotoğraf makinesinin şişirilmiş hali diyebiliriz. Fotoğraf makinesinden beklentilerini yazarsan daha detaylı önerilerde bulunabilirim.
    Dturk.Com
    Dijital Teknoloji ve Donanım Forumları
    Kullanıcı avatarı
    rkalkan
    Forum Yöneticisi
    Forum Yöneticisi

İleti pilot 00:58 09-Aralık-2006

yoo sıfır almayı düşünüyorum.hatta bulmuştum 305 ytl ye olmadı ama kafama yattı gibi bişi diyebilirim.haklısın z730 modelini gördüm mesela bende yeni.ya beklentim tabiki iyi bi çekim gerçi bu da 4 MP daha üstü daha iyi olur benim için .bu fiyat aralıklarında 350 falan işte önrebileceğin bir alet varsa önerilerini dikkate alacağımı belirteyim.markasının kodak olması da açıkcası sıcak bakmamı sağladı bu ürüne.alcağım ürünü sıfır almak istediğimi de belirteyim :)) bu arada ilgilendiğin için teşekkürler...
    pilot

İleti rkalkan 14:24 09-Aralık-2006

Eğer söylediğin makineyi 300 ytl gibi bir rakam sıfır bulabiliyorsan oldukça iyi bir fiyat/performans seçimi olur. Ama iyi fotoğraf çekeyim kendimi fotoğtafçılıkta geliştireyim dersen Canon veya Nikon vb markalı ürünlerden tercih etmeni tavsiye ederim ama bu özelliklerden çok farklı olacağı gibi fiyatı oldukça farklı olacaktır.
    Dturk.Com
    Kullanıcı avatarı
    rkalkan
    Forum Yöneticisi
    Forum Yöneticisi

İleti pilot 19:44 10-Aralık-2006

305 ytl ye gittigidiyorda sıfır olarak bulmustum...herseyi var 1 gb kartı dahil...sanırım al diyeceksin çunku ucuz ve fiyat performans olark beni tatmin eder sanırım amacım prof deil zaten kaliteli cekim yapabilmek...
    pilot

İleti rkalkan 20:29 10-Aralık-2006

GG da genelde 2. el ürün oluyor ama sıfı urunlerede rastlanabilir. Aldıgın fiyat gayet makul hem de 1 gb kart ile . Evet yanılmadın bu fiyata sıfıt + 1 GB hafıza kartı fazlasıyla makul seviyede. Güle güle kullanmanı dilerim
    Dturk.Com
    Kullanıcı avatarı
    rkalkan
    Forum Yöneticisi
    Forum Yöneticisi

İleti pilot 15:41 11-Aralık-2006

yok ya keşke alsaydım kaçırdım onu malesef... ya bana önerebilceğin bir ürün var mı çekimi iyi özellikleri iyi fiyat bakımından çok uçuk olmayan bir makine.tabiki sıfır:D
    marka olarak da gidip 300 ytl ye atıyorum dandik bir markanın 6-7 mp alacağıma kodağın nikonun aynı fiyata 4-5 mp alırım die düşünüyorum.sence??
    pilot

İleti rkalkan 16:25 11-Aralık-2006

kesinlikle katılıyorum. Cok ucuz rakamlı 8-10 megapixel yazanların çoğu interpolosyan yöntemi ile çözünürlüğü yüksekmiş gibi gösteriyor. Bi tur aldatmaca yani. Veya da lens kaliteleri çok iyi olmuyor.
    Dturk.Com
    Kullanıcı avatarı
    rkalkan
    Forum Yöneticisi
    Forum Yöneticisi

İleti rkalkan 16:26 11-Aralık-2006

Sanyo Casio veya nadirde olsa Samsung ve Panasonic marka ucuz ve kaliteli ürünler olabiliyor. Onları değerlendirip sana bir öneride bulunurum.
    Dturk.Com
    Kullanıcı avatarı
    rkalkan
    Forum Yöneticisi
    Forum Yöneticisi

İleti pilot 22:21 11-Aralık-2006

teşekkürler.bekleyeceğim
    pilot

İleti rkalkan 22:45 11-Aralık-2006

Tekrar merhaba küçük bir araştırmadan sonra sana önerebileciğim bir ürün buldum.
    Teknosa'nın şu anda Nikon'la yaptığı kampanya oldukça makul 1 GB hafıza kartı hediyeli, 6 megapixel 2.0" LCD ekranlı ve oldukça kibar daha önce 1 ay kadar kullandığım bir makina Nikon L2.
    Bence amatör bir kullanıcıyı tatmin edecek özellikler ve fiyat / performans oranı yakalamış bir ürün. Linkini veriyorum. Bizide sonuçtan haberdar edersen sevinirim.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-T ... DEO_KAMERA
    Dturk.Com
    Kullanıcı avatarı
    rkalkan
    Forum Yöneticisi
    Forum Yöneticisi

İleti pilot 00:21 12-Aralık-2006

inceledim.sanırım bunda sesli video kaydı yok.bana yurt dışından nikon coolpix 2200 gelmişti onu kullanmıştım onun görüntüsü daha güzel gibime geldi:)
    onu kuzenime verdim sesli çekim yapan bişey istiyorum o da sessiz çekim yapıodu.ama haklısın nikon için uygun bi seçenek.başka seçeneklerini beklicem...kodak ta veya samsung ta düşünüyorum ??
    pilot

İleti edepli 16:01 07-Temmuz-2007

KODAK C 875 .... BU MAKİNA 350 - 400 YTL ARASI.
    640X480 30 FPS (MPEG 4 ) SESLİ ÇEKİM..TV KALİTESİNDE.
    5X OPTİK ZOOM.
    LENS SCHİNEDER KREUZACH LENS.
    8 MP... 2 X AA PİL.
    BİR ÇOK ÇEKİM MODU.
    1/1.8 CCD..
    CAPCANLI ,KALİTELİ RENKLER.
    edepli

Dijital Fotoğraf Makineleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir