Yetkili: Admin, killers, adobem, bAbA_aLi, rkalkan
forzabesiktas 15:21 24-Nisan-2008
slm arkadaslar orta seviye bi makina almak istiyorum butceme gore iki makina arasında kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim. bugun yarın internetten sipariş vermeyi dusunuyorum o yuzden ne kadar hızlı cevap verirseniz o kadar iyi olur
Bu makinalardan birincisi KODAK ZD710 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ bu makina yanında Kodak EasyShare Printer Dock . ADDISON 300212 150 FOTOĞRAF MAKİNESİ ÇANTASI - SİYAH / . Mini Quick Pwerbank şarj cihazı kiti ve
2 GB SD HAFIZA KARTI hediyesiyle birlikte fiyatı 428 ytl
Digeri ise FUJI FINEPIX S5700 SİYAH FOTOĞRAF MAKİNESİ, FUJI SC-S5700 FOTOĞRAF MAKİNESİ ÇANTASI . ve 1gb sd hafıza kartıyla birlikte 449 ytl
bu iki makina arasında kararsızım yardımlarınız için şimdiden tesekkur ederim ne kadar cabuk cevap veriseniz o kadar iyi olur
-
forzabesiktas
-
rkalkan 20:37 24-Nisan-2008
Kodak ve Fuji populer fotoğraf makinesi pazarında bence ağırlığınıkaybetmiş ve çok yüksek kaliteli ürünler ürettikleri
tartışılır markalar. Canon Nikon Olympus gibi markaların ürünlerinden beğendiklerinizi kıyaslayabilirim.
Dturk.Com
Dijital Teknoloji ve Donanım Forumları
-

rkalkan
- Forum Yöneticisi

-
forzabesiktas 21:08 24-Nisan-2008
butce olarak suanda ancak bunlar için musaitim belki ilerleyen zamanlarda baska bi model alabilirim ama suanda bu ikisinden birini alabilirim butcem uygun olsa ilk aklıma gelecek olan nikondur... bu ikisinden birini tercih etmem gerekirse tavsiyeniz ne olur ?
-
forzabesiktas
-
rkalkan 08:13 25-Nisan-2008
Tavsiye edebileceğim bütçenize uygun olduğunu tahmin ettiğim Nikon modeli
http://www.teknomy.com/ara/14558__nikon ... d-gumus-s/
Dturk.Com
Dijital Teknoloji ve Donanım Forumları
-

rkalkan
- Forum Yöneticisi

-