• Arama
  • Hakkımızda

• Sony DSC S730 önerirmisiniz?

Yetkili: Admin, killers, adobem, bAbA_aLi, rkalkan

Sony DSC S730 önerirmisiniz?

İleti nathan87 10:07 12-Nisan-2008

merhaba arkadaşlar..

bende çogu arkadaş gibi yeni bir makina alma aşamasındayım.. Sony DSC S730 modeli düşünüyorum, fiyatı çok iyi 200e satan yerler var ama nasıl bir makina sizce? benim için mege pixel in önemi yok..yani 5 mp olsun ama kaliteli lensi olsun iyi çeksin düşüncesindeyim..bu makinayı önerirmisiniz..? video çekimi benim için önemli diil dediğim gibi resmi iyi çeksin yeter.. yeni bir ürün olmasına ragmen neden bu kadar ucuz bir fiyat onu anlamıs değilim bu yuzden acaba kötü makina mı diye düşünüyorum..

makinalar hakkında pek bilgim olmadıgı için yorumlarınız benim için çok önemli olacaktır..cevaplar için şimdiden teşekkürler..
    nathan87

Re: Sony DSC S730 önerirmisiniz?

İleti rkalkan 14:53 12-Nisan-2008

Başlangıç seviyesinde olan ürünü tesadüfen Teknomy da inceledim. Düşük ışık şartları vs hemen bi seeri inceleme sonucunda etrafımda bu ürünle ilgili soru soran baya insan olunca ben de derinlemesine girdim.

Sadece menulerı ve lensı bıraz yavaş olmasına karşın lens kalitesi ve ekran tazeleme hızı , özellikle gece performansı tatmin edici hatta bu fiyat aralığında mükemmel bir tercih diyebibilirim.

199 ytl ye satılan tavsiye edebileceğim bir mağaza
    http://www.teknomy.com/14973__sony-72mp ... zoomcanta/
    Dturk.Com
    Dijital Teknoloji ve Donanım Forumları
    Kullanıcı avatarı
    rkalkan
    Forum Yöneticisi
    Forum Yöneticisi

Dijital Fotoğraf Makineleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir