• Arama
  • Hakkımızda

• TECPRO Bilgi Teknolojileri ETKİVİZYON u Satışa Sundu

Yetkili: Admin, adobem, bAbA_aLi, rkalkan

TECPRO Bilgi Teknolojileri ETKİVİZYON u Satışa Sundu

İleti rkalkan 09:38 05-Mart-2007

Resim
    Görüntüleme sistemlerindeki uzmanlığıyla bilinen Tecpro Bilgi Teknolojileri , 2007 yılı reklam ve tanıtım alanında çığır açacak yeni projesini satışa sundu.
    Günümüzde tanıtımın önemi olgusundan yola çıkarsak, sektör yada kullanım alanı sınırlaması olmayan oldukça şaşırtıcı bir proje Etkivizyon. Uygulamanın yapıldığı alanda, insanların görüntü ve animasyonlar ile doğrudan etkileşim kurmasını sağlıyor. Etkileşimi daha etkin kılmak adına ses efektleri de eklemek mümkün. Dikey ve düşey düzlemlerde daha doğru bir deyişle, zeminde ve duvarda uygulama yapılabiliyor. Görüntü işleme yazılımının, görüntüleme alanındaki kişileri algılayıp onların hareket ve davranışlarına göre görüntüyü değiştirmeleri/etkileşmeleri prensibiyle çalışan, Etkivizyon için bilinenlerden farklı son derece dikkat çekici bir tanıtım mecrası dememiz yanlış olmaz.
    Pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinde kullanılan reklam görsellerinin Etkivizyon sisteminde etkileşimli olarak kullanılması mümkün olabiliyor. Ayrıca firmaların talepleri doğrultusunda eğlenceli Etkifilmler hazırlanabiliyor. Bu da sistemin eğitim, bilgilendirme, eğlence ortamlarında kullanılmasını sağlıyor. Fuar, Kongre, Tanıtım, Lansman, Mağaza girişleri, vitrinleri gibi mekan ve etkinliklerde, katılımcı ve müşterilerin fazlasıyla dikkatini çekerek ticarete olumlu katkıları olacak bir proje diyebiliriz.
    Tecpro Genel Müdürü İbrahim İlhan, ürün yelpazeleri içinde Etkivizyo’nun tüm donanım ihtiyaçlarına birinci elden sahip olmalarının avantajını kullanacaklarını, proje mantığıyla çalışmaya uygun farklı sektörlerden iş ortaklarıyla Etkivizyonu yaygın şekilde satışa sunacaklarını belirtti. Ayrıca Etkivizyon’un iş ortakları üzerinden kiralama hizmeti sunacaklarını iletti.

Tecpro Hakkında http://www.tecpro.com.tr

Tecpro Bilgi Teknolojileri, İstanbul Merkez olmak üzere Ankara ve İzmir bölge müdürlükleri ile 2005 yılında faaliyete başlamıştır. Tecpro bir Boğaziçi Bilgisayar grup şirketi’dir. Tecpro IT sektöründe katma değerli distribütör olarak, profesyonel ses, görüntü ve baskı sistemlerine ağırlık veriyor. Hizmetlerini müşteri memnuniyeti doğrultusunda sürekli geliştiren Tecpro, Türkiye çapında kurulu dört teknik servisi ve Türkiye çapında anlaşmalı olduğu yaygın yetkili teknik servisler ile hizmete verdiği önemi vurguluyor. Epson, Zebra, Metrologic, DTG, Bixolon ve TVS gibi dünya markalarının Türkiye temsilciliğini yapan Tecpro’nun ürün yelpazesi arasında; Video Projektörler,Profesyonel Grafik Yazıcılar, Pos Sistemleri ve Sistem Yazıcıları, Dot-Matrix, Lazer ve Çok Fonksiyonlu Lazer yazıcılar, Laserli Barkod Okuyucular, Mobil Veri Toplama Terminalleri bulunuyor.
    Dturk.Com
    Dijital Teknoloji ve Donanım Forumları
    Kullanıcı avatarı
    rkalkan
    Forum Yöneticisi
    Forum Yöneticisi

Fotoğrafçılık Haberleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir